X

Būsimiems studentams

Būkite informuoti

Su privatumo politika susipažinau ir sutinku, kad mano asmens duomenys būtų renkami ir tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis - info@masterlab.lt arba +370 699 53555

CARLOS A. AYALA PAZ "FROM MACRO TO MICRO" DVIEJŲ DIENŲ INTENSYVŪS PRAKTINIAI PROTEZAVIMO FOTOGRAFIJOS KURSAI

Po pirmųjų dviejų kursų Lietuvoje, pristatęs didžiulio atgarsio visame pasaulyje sulaukusią mokymų programą "FROM MACRO TO MICRO" odontologas-burnos chirurgas, meistras Carlos A. Ayala Paz nepaliko abejingų ir čia, Vilniuje. Kursų dalyviai negailėjo gerų žodžių dėstytojui ne tik už jo ilgametę patirtį, profesionalumą, bet ir už fantastišką atmosferą, todėl mums labai džiugu pranešti, kad Carlos A. Ayala Paz grįžta, ir šįkart su dar įdomesne ir išsamesne mokymų programa.

Šįkart turėsite progą toliau gilinti savo žinias dentalinėje fotografijoje, mokysitės apie profesionalią fotografavomo įrangą, bus daug praktikos su Jūsų naudojama įranga.

I diena. Profisionali fotografavmo įranga, darbas foto studijoje. Portretinė, šypsenos, protezų fotografija.


II diena. Mokymasis klasimų/atsakymų metodika - apie visą tai kas Jums visdar nesigauna fotografuojant ir atsakymai kodėl. Intensyvi praktika.

Kursų kaina:

  • iki 02.05- 649 Eur

  • po 02.05- 749 Eur


Svarbi informacija:
Vietų skaičius į šiuos kursus labai ribotas, todėl raginame paskubėti užsiregistruoti. Tai galite padaryti susisiekę su mumis telefonu +370 699 53555 arba rašydami į el. paštą: info@masterlab.lt

Carlos12